вівторок, 19 жовтня 2010 р.

Голландія чекає на Динамо

Матчі третього та четвертого турів групового турніру Ліги Європи «Динамо» проведе з клубом АЗ. Перший із них відбудеться в четвер, 21 жовтня, в невеликому голландському містечку Алкмаар. Підготовку до зустрічі з АЗ підопічні Олега Лужного розпочали наступного дня після гри з «Карпатами», пройшовши необхідні відновлювальні процедури. Провівши в Києві два повноцінних тренувальні дні, до Голландії «Динамо» вирушить у середу вранці.


З аеропорту «Бориспіль» кияни чартерним рейсом зроблять тригодинний переліт до столиці Голландії – Амстердаму. Звідти на автобусі на команду очікує годинний переїзд до передмістя Алкмаара, де в лоні природи, серед красивого лісу, розташований комфортабельний готель «Максима Ян Ван Скорел». Список гравців, які вирушили на гру з АЗ, буде опубліковано на клубному сайті в середу вранці.

Завтра о 19:00 (за київським часом) «Динамо» на тренуванні випробує поле стадіону АФАС, за півгодини до якого Олег Лужний з одним із гравців проведе прес-конференцію.

Із нетерпінням чекаємо на четвер, коли о 22:05 на поле сімнадцятитисячного АФАСа арбітр із Шотландії Дуглас Макдональд виведе АЗ та «Динамо». Пряму трансляцію матчу дивіться на телеканалі ICTV.

Матеріали з http://fcdynamo.kiev.ua/ua

Немає коментарів:

Дописати коментар